Boyard Oy on suomalainen vuonna 2000 perustettu liikkeenjohdon ja rahoituksen konsultointiin sekä uusiutuvan energian konsultointiin, hankekehitykseen ja projektinjohtoon keskittyvä yritys.

Boyard Oy on energiantuotanto- ja jakeluyhtiöistä, laitetoimittajista, urakoitsijoista tai niihin liittyvistä toimijoista riippumaton itsenäinen konsulttiyhtiö. Yhtiö työllistää yhden henkilön ja toimii laajemmissa tehtävissä yhteistyökumppaniensa kanssa.

Boyardin erityisaloja ovat uusiutuvan energian ratkaisujen hankekehitys, suunnittelu, kilpailutus ja toteutusprojektien projektin johto. Boyardilla on mittava kokemus liiketoiminnan suunnittelusta ja konsultoinnista, uusiutuvan energian, kiertotalouden ja kaasualan ratkaisuista sekä toteutushankkeista.

Boyard tarjoaa palveluita laaja-alaisesti kunnille, kunnallisille energia- ja jäteyhtiöille, alueellisille kehitysyhtiöille, energiantuottajille, kiinteistöjen omistajille sekä teollisuudelle.

Boyard Oy täyttää tilaajavastuulain velvoitteet.

Mistä nimi Boyard ?

Fort Boyard oli 1990-luvun lopussa suosittu tv-sarja Euroopassa ja Suomessa. Ohjelmassa ratkaistiin Ranskan rannikolla olevalla Fort Boyard -linnoitussaarella erilaisia haastavia tehtäviä, jotka vaativat älykkyyttä, tietoa, voimaa ja yhteistyötä. Samoja ominaisuuksia, joita kompleksisten haasteiden ratkaisemisessa tarvitaan. Voiman tarve tässä yhteydessä luettakoon periksiantamattomuudeksi.